Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

Albert Caballero, subcampió estatal veterà de marató a Mallorca

Fotografia: Twitter Atletisme Montornès.

El llagostenc Albert Caballero, entrenador del Club Atlètic Mollet, es va proclamar subcampió d’Espanya veterà de marató diumenge a Mallorca. Caballero, que participava com a corredor de l’Atletisme Montornès, va assolir una marca de 2 hores, 47 minuts i 19 segons.

El corredor va penjar-se la medalla de plata en la categoria de més de 40 anys i va quedar-se a 58 segons de l’or, que va guanyar Javier Hermosilla, del Calagurris Atlético. El tercer lloc va ser per a Eduardo Vázquez, del New Runners, amb un temps de 2 hores, 49 minuts i 40 segons.

L’esportista de la nostra localitat no afrontava els 42 quilòmetres de Mallorca amb l’objectiu de lluitar pel Campionat estatal, però a mida que va anar superant quilòmetres i rivals va situar-se en la lluita pel podi i finalment va ser segon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies