Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

L’Handbol Club Vallag suma la primera victòria a la pista de l’Ascó (27-28)

Fotografia: Facebook HC Vallag.

L’Handbol Club Vallag va sumar la primera victòria de la temporada en la tercera jornada del campionat. Els llagostencs van imposar-se a la pista de l’Ascó per 27 a 28. L’equip dirigit per Javi Iglesias va trencar el compromís a l’equador de la segona meitat amb una avantatge de quatre gols, que va ser suficient per mantenir la mínima distància a l’electrònic fins a la botzina final.

La victòria situa el Vallag a l’antepenúltim lloc de la Tercera Catalana, grup A, amb dos punts. El proper rival dels llagostencs serà l’Escola Pia Granollers, que és colíder amb sis punts i un ple de victòries. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies