Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

La Llagosta Club de Ball celebra amb èxit el seu desè aniversari

El Centre Cultural va acollir dissabte la celebració del desè aniversari de La Llagosta Club de Ball. El duet Camelot es va encarregar d’amenitzar la festa, que va començar al volant de les 22.30 h.

La celebració va aplegar una setantena de persones, que van ballar durant una bona estona. A la mitja part, La Llagosta Club de Ball va convidar a tots els assistents a pastís i cava. La secretària de La Llagosta Club de Ball, Alicia Martí, considera que la festa ha tingut “un gran èxit d’assistència, donat que aquest cap de setmana era un pont llarg i moltes persones van sortir fora”.

L’acte va comptar amb la presència del regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Llagosta, Jaume Bonallach. El secretari de l’Entidad Dominó la Llagosta, Clemente Requena, va lliurar al president de La Llagosta Club de Ball, Gaspar Rodríguez, una placa commemorativa de felicitació. Durant l’acte, també es va sortejar un pernil entre tots els assistents. La festa va acabar a les tres de la matinada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies