Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia empata (4-4) amb el Cervera

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia va empatar ahir a quatre gols davant del Cervera A. Les de la nostra localitat van aconseguir un punt en un partit que va començar amb un clar domini de les visitants, que van situar el marcador en un 0 a 4.

Les de Cervera van fer durant la primera part els seus quatre gols. Les jugadores entrenades per Javier Ruiz van tenir un mal inici de partit i l’equip de la capital de la Segarra va aprofitar les seves ocasions. Tot i el marcador advers, la Concòrdia va reaccionar i, abans de la mitja part, va aconseguir dos gols, obra de Domi. A la segona part, les llagostenques van continuar atacant la porteria contrària i van aconseguir fer dos gols més, un altre de Domi i un de Sonia Blanco.

Aquest resultat fa que les de la Llagosta baixin fins a la quarta posició, amb 7 punts, per sota dels tres primers classificats, que estan empatats a 9 punts, l’Eixample, el Palau i el Castelldefels. La propera jornada, el Club Deportivo la Concòrdia visitarà la pista del conjunt de Palau-solità i Plegamans. El partit es disputarà dissabte a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies