Diumenge, 02 abril 2023
12.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Femení Cervera
El sènior del CD la Concòrdia suma sis punts i ocupa la sisena posició de la Segona Divisió estatal, empatat amb el líder, el Palau. Diumenge, les de la nostra localitat rebran la visita del Femení Cervera, que és vuitè amb tres punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a partir de les 12 h.

Sagrerenc – FS Unión Llagostense
El Fútbol Sala Unión Llagostense, que continua sense guanyar a la Nacional Catalana després de tres jornades disputades, és novè amb dos punts i dissabte rebrà la visita del Clot, que és onzè amb només un punt. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

 FS Unión Llagostense B – Escola Pia Santa Anna Mataró (Ajornat)
El partit corresponent a la quarta jornada de la Primera Nacional entre el filial del FS Unión Llagostense i l’Escola Pia Santa Anna Mataró s’ha ajornat fins al 25 de novembre.

HANDBOL
Ascó– HC Vallag
L’Handbol Club Vallag busca la primera victòria al grup A de la Tercera Catalana a la tercera jornada. El proper compromís de l’equip de la nostra localitat tindrà lloc diumenge contra l’Ascó, que també ha perdut els dos primers partits de la temporada i ocupa el penúltim lloc.

Joventut Handbol masculí – Terrassa B
La primera victòria del sènior masculí del Joventut Handbol ha pujat a l’equip fins a la sisena posició del grup B de la Tercera Catalana amb dos punts. El proper rival dels llagostencs serà el Terrassa B, líder del grup amb dues victòries. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 20 h.

Tarragona – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol jugarà dissabte la segona jornada de la Primera Catalana, al grup A, a la pista del Tarragona, que ve de guanyar el Llaveneres-Caldes d’Estrac per 21 a 23. Les llagsotenques van perdre a la primera jornada.

FUTBOL
L’Empenta – CE la Llagosta
El CE la Llagosta, que encara té pendent per disputar la primera jornada perquè el Palau-solità i Plegamans havia ajornat el compromís, ocupa el sisè lloc amb tres punts del grup 6 de la Quarta Catalana. L’equip llagostenc visitarà dissabte el camp de l’Empenta, que és setè amb tres punts.

CD Viejas Glorias – Colomense 
El CD Viejas Glorias és líder amb 12 punts i un marge de dos punts amb el segon, el Pomar, empatat amb Clot i Tirol. Dissabte, l’equip llagostenc rebrà l’últim classificat, el Colomense, que suma un punt. El duel tindrà lloc a a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies