Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

La Llagosta Club de Ball celebra el seu desè aniversari

La Llagosta Club de Ball celebrarà demà dissabte el seu desè aniversari. L’entitat ha preparat una festa, que començarà a les 22.30 h, al Centre Cultural. L’entrada està oberta a tota la població.

El desè aniversari de la Llagosta Club de Ball inclourà un pastís de celebració i una copa de cava. A més, també hi haurà ball en directe amb un duo musical. Sobre l’entitat, Alícia Martí, secretària de la Llagosta Club de Ball, ha explicat que “aquest darrer any ha sigut un any de canvis, hem canviat professors i la finalitat del Club, ja que ens volem obrir més al poble. Crec que som una entitat ja consolidada a la Llagosta”.

L’entitat llagostenca ofereix classes de ball als seus socis i sòcies tots els dilluns i dimecres, de dos quarts de vuit de la tarda a deu de la nit. Actualment es fan classes de ritmes caribenys, balls en línia, llatins, estàndards i sevillanes.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies