Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Joventut Handbol suma la primera victòria contra el Cerdanyola B (27-23)

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar diumenge el Cerdanyola B per 27 a 23. Aquesta victòria suposa la primera amb Marc Puig a la banqueta llagostenca i puja a l’equip fins a la sisena posició del grup B de la Tercera Catalana amb dos punts. El proper rival dels llagostencs serà el Terrassa B, líder del grup amb dues victòries. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 20 h.

Per la seva banda, el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va perdre diumenge el primer partit del grup A de la Primera Catalana contra el Tortosa per 31 a 32. El proper partit tindrà lloc dissabte a la pista del Tarragona, que ve de guanyar el Llaveneres-Caldes d’Estrac per 21 a 23.

Publicitat

Publicitat

Més notícies