Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias suma la quarta victòria seguida contra l’Icart (0-4)

Quarta victòria del Club Deportivo Viejas Glorias en el grup Sud de la Segona Divisió de l’Associació de Futbol de Veterans Vallès-Maresme. Els llagostencs van guanyar contra l’Icart de Badalona per 0 a 4 dissabte i segueixen liderant la classificació en solitari i invictes.

El compromís contra l’Icart va ser plàcid per a l’equip llagostenc, que va marxar al descans amb un resultat a favor de 0 a 2 i a la represa en va marcar dos més. Els golejadors de l’equip de la nostra localitat van ser Cristian Fernández, per partida doble, Abel Fernández i Eduardo García.

Amb la victòria, el Viejas Glorias és líder amb 12 punts i un marge de dos punts amb el segon, el Pomar, empatat amb Clot i Tirol. Dissabte, l’equip llagostenc rebrà l’últim classificat, el Colomense, que suma un punt. El duel tindrà lloc a a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies