Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

Aspayfacos posa a la venda el seu calendari solidari

L’entitat llagostenca Aspayfacos ja ha posat a la venda el calendari solidari Tots els mesos estem amb tu. Es tracta d’una publicació que mostra, mes a mes, imatges de les visites que han realitzat les persones amb diversitat funcional de l’entitat a diversos establiments comercials de la Llagosta.

El primer calendari d’Aspayfacos té catorze mesos, de novembre del 2017 fins desembre del 2018. El donatiu és de tres euros. El calendari es pot adquirir als establiments comercials que han participat activament amb el projecte com l’Asociación Rociera Andaluza de La Llagosta, Foto Estudio Damián, Vins i caves Boreal, el Cocinero en casa, Restaurant SAK, Farmacia Botet Nadal, Zaahira & Irene peluqueria y estética, Came-3 Kitchen & Bath, Forn de pa Ribas, Stetic Art ungles, Los Candiles, Escola de Dansa La Room, Llagosta Language Center i Lluch Garcia Perruqueria. També es pot comprar a altres establiments col·laboradors i a la seu d’Aspayfacos, a la segona planta de Can Pelegrí, els divendres de les 18.30 a les 20 hores.

El projecte pretén fer més visibles les persones amb diversitat funcional. La idea va sorgir a partir dels tallers de cohesió i convivència que es van organitzar l’any passat. Els tallers volien apropar les persones amb diversitat funcional i les seves famílies al teixit comercial de la Llagosta.

La presidenta d’Aspayfacos, Mari Carmen Guirado, ha explicat que l’elaboració del calendari “ha suposat un treball de coordinació de moltes persones, comerços, idees,…, han estat quatre mesos intensos. El resultat ha estat un calendari  simpàtic i molt proper”.

Antonia Guevara, de Foto Estudio Damián, ha estat la fotògrafa que ha fet les imatges que il·lustren el calendari.

Publicitat

Publicitat

Més notícies