Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
AECS l’Hospitalet – CD la Concòrdia
El sènior del CD la Concòrdia vol seguir amb les bones sensacions del primer partit de lliga i vol sumar la segona victòria. El conjunt dirigit per Javier Ruiz visitarà demà dissabte la pista de l’AECS l’Hospitalet, que va perdre la jornada passada contra el Ciutat de Torrent per 2 a 1. L’equip llagostenc ocupa el cinquè lloc de la Segona Divisió espanyola amb tres punts.

Sagrerenc – FS Unión Llagostense
El Fútbol Sala Unión Llagostense encadena una empat i una derrota després de disputar les dues primeres jornades de la Nacional Catalana. L’equip de José Manuel Poyato buscarà demà dissabte la primera victòria a la pista del Sagrerenc, que ocupa el quart lloc amb tres punts. Els llagostencs són setens amb un punt.

El Papiol – FS Unión Llagostense B
El segon equip sènior del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el segon lloc de la Primera Nacional amb sis punts, buscarà demà dissabte la tercera victòria de la temporada a la pista del Papiol, que és onzè.

HANDBOL
Vallag – Tortosa
L’Handbol Club Vallag vol refer-se de la derrota a la primera jornada del grup A de la Tercera Catalana.  L’equip dirigit per Javi Iglesias rebrà demà dissabte el Tortosa, que va guanyar al primer partit contra l’Ascó (39-26). El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Joventut Handbol masculí – Cerdanyola B
El sènior masculí del Joventut Handbol vol sumar la primera victòria. El conjunt de Marc Puig va perdre a la primera jornada, del grup B de la Tercera Catalana, i vol intentar superar diumenge el Cerdanyola B, que ocupa el primer lloc després de guanyar el Montgrí (36-24). El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Joventut Handbol femení – Tortosa
El sènior femení del Joventut Handbol encetarà la temporada oficial aquest diumenge contra el Tortosa. L’equip de Xavi Canalejas buscarà la primera victòria a la Primera Catalana, grup B, al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.15 h.

FUTBOL
CE la Llagosta – Unificació Club de Futbol Santa Perpètua B
El CE la Llagosta d’Elifaz García debutarà diumenge contra la Unificació Santa Perpètua B. El conjunt de la nostra localitat ha canviat enguany de grup respecte d’altres temporades per una reestructuració de la Federació Catalana de Futbol i ara es troba al 6. El duel tindrà lloc diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

Icart – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias defensa lideratge en la quarta jornada del grup Sud de la Segona Divisió de veterans. L’equip llagostenc és líder amb nou punts i jugarà demà dissabte al camp de l’Icart, que és desè amb tres punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies