Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Murga lliura la recaptació de la campanya de Festa Major a la Fundació Els Xiprers

La Murga va lliurar divendres la recaptació de la campanya Mójate por el autismo a la Fundació Els Xiprers. L’entitat va donar els 2.860 euros que va recaptar durant la passada Festa Major de la Llagosta a favor de les persones que tenen trastorns de l’espectre autista. A més dels membres de la Murga, a l’acte van assistir Jorge Mármol, director tècnic de la Fundació Els Xiprers; l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Cultura, Mariano García.

L’entitat va organitzar durant tota la Festa Major tot un seguit d’activitats per recollir diners. A més, va repartir barrets blaus a canvi de la voluntat. Una de les propostes que més èxit va tenir va ser la Murga Tapa, que va comptar amb la col·laboració de diversos bars i restaurants de la Llagosta, concretament, Donde el Pepe, Vostra Vite, Maverick i Giro Pincho. David Castells, president de la Murga, va indicar que va ser “un repte impressionant. No ens esperàvem la implicació de la gent durant tota la Festa Major”.

El director tècnic de la Fundació Els Xiprers, Jorge Mármol, va explicar que “els diners es destinaran a un projecte de psicomotricitat i esport adaptat, ja que cal un material una mica car i que habitualment no ens podem permetre”. Per la seva part, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va destacar que la Murga “ha aconseguit que la Festa sigui solidària, a més de ser engrescada. Això vol dir que al nostre municipi hi ha molta i molta gent que s’apunta a qualsevol causa solidària”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies