Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Teldeportivo
El sènior del CD la Concòrdia començarà demà la lliga davant de la seva afició. L’equip de Javier Ruiz rebrà en la primera jornada el campió del grup de la campanya passada, el Teldeportivo. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 16 h.

FS Unión Llagostense – Ripoll
El Fútbol Sala Unión Llagostense vol refer-se de l’empat a la primera jornada i per fer-ho comptarà amb l’afició al CEM El Turó. L’equip de José Manuel Poyato, que ocupa el cinquè lloc amb un punt, rebrà demà dissabte el Ripoll, tercer amb tres punts. El duel començarà a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense B – Clot B
El segon equip sènior del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el quart lloc de la Primera Nacional amb tres punts, buscarà la segona victòria de la temporada contra el Clot B, tercer amb tres punts. El partit tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

HANDBOL
Handbol Pardinyes Lleida Groc – Vallag
El renovat Handbol Club Vallag de Javi Iglesias iniciarà la temporada oficial a la pista de l’Handbol Pardinyes Lleida Groc. Els llagostencs, que l’any passat van quedar-se a un pas de l’ascens a la Segona Catalana, enguany inicien la Tercera Catalana, al grup A, fora de casa. El duel tindrà lloc diumenge.

Garbí B Palafrugell – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol, que enguany dirigeix Marc Puig, s’estrena com a novell a la Tercera Catalana, grup B, a la pista del Garbí B Palafrugell. El compromís tindrà lloc demà dissabte.

Joventut Handbol femení – OAR Gràcia B
El sènior femení del Joventut Handbol segueix de pretemporada. Diumenge, rebrà l’OAR Gràcia B al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.15 h.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Molinos B
El Viejas Glorias suma sis punts i és líder amb una millor diferència de gols que el Mataronesa, que també té sis punts. El proper partit dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte contra el Molinos B, que ocupa el cinquè lloc amb quatre punts i la jornada passada va empatar contra el Clot Athletic (2-2). El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

PATINATGE ARTÍSTIC
Ainara Gómez, del Club Patí la Llagosta, disputarà demà dissabte la segona fase del Campionat Interclubs a Lliçà de Vall. L’objectiu de la jove llagostenca és assolir la classificació per a la final del Campionat Territorial de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies