Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

L’Oficina de Català amplia el període d’inscripcions als cursos que comencen a l’octubre

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha ampliat fins a l’11 d’octubre el període d’inscripcions per als diferents cursos de català per a adults, tant presencials com a distància. Les persones interessades poden de passar per l’Oficina de Català de la Llagosta, que es troba a la planta baixa de l’Edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert.

A la Llagosta es poden fer els tres cursos oficials de nivell bàsic: per a persones que no parlen ni entenen el català, per a persones que el parlen amb dificultat i per a persones que parlen una mica català i l’entenen força. L’Oficina de Català també ofereixen cursos de nivell Elemental i Intermedi.

L’horari d’inscripció és dilluns de 10 a 13 h, dimarts i dijous 12 a 14 h i dimecres de 10 a 13 h i de 16 a 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies