Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El Viejas Glorias guanya la Penya Morera en el temps afegit

El Club Deportivo Viejas Glorias segueix líder del grup Sud de la Segona Divisió després de guanyar 0 a 1 contra la Penya Morera el cap de setmana passat. L’equip llagostenc va imposar-se amb un únic gol de penal en el temps afegit, que va marcar Cristian Fernández.

El conjunt de la nostra localitat va ser superior però es va trobar amb un equip molt defensiu. La porteria del Viejas Glorias no va patir en cap moment, però l’atac no va estar del tot afortunat. Una dura entrada en el temps afegit va permetre el gol visitant i sumar els tres punts.

Amb la segona victòria, el Viejas Glorias suma sis punts i és líder amb una millor diferència de gols que el Mataronesa, que també té sis punts. El proper partit dels llagostencs tindrà lloc dissabte contra el Molinos B, que ocupa el cinquè lloc amb quatre punts i la jornada passada va empatar contra el Clot Athletic (2-2). El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les cinc de la tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies