Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La Zumba Gegant per la Marató se celebrarà el 19 de novembre

La Colla Gegantera de la Llagosta ja té en marxa la Zumba Gegant 2017. L’acte se celebrarà el 19 de novembre i servirà per recaptar diners per a la Marató de TV3. La festa tindrà lloc a la plaça de la Sardana.

Les entrades estan limitades a 500 persones i es poden recollir a l’Escola Okinawa Team, a Assegurances Prevanz i a Florimueble. A més, els monitors i monitores de Zumba que participen a la jornada també disposen d’entrades. El donatiu és de sis euros. Per als infants de fins a 12 anys, el donatiu és de tres euros. El president de la Colla Gegantera, Pablo Martín, ha indicat que afronten aquesta nova Zumba solidària “amb molta il·lusió i, veient l’èxit de l’any passat, anant més enllà i oferint directament 500 places”. L’any passat,  els organitzadors van començar oferint 300 places i van haver d’ampliar finalment fins a les 500.

La jornada solidària començarà a les 10 hores amb una exhibició de l’Escola Okinawa Team. Mitja hora més tard, es farà una actuació de Bollywood a càrrec de l’Associació Arts Humanes Bollywood de Santa Perpètua de Mogoda. La Màster Class de Zumba tindrà lloc a les 11 hores amb setze monitors i monitores a sobre de l’escenari. També hi haurà servei preventiu d’assistència mèdica amb la infermera Gloria González.

Per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a malalties infeccioses, també es portaran a terme altres activitats. Com en anys anteriors, l’Esplai Dijoc realitzarà tallers infantils, per un euro, i El Taller d’Ideo M.J. oferirà pinta-cares solidaris, per tres euros. Els organitzadors també comptaran amb la col·laboració del Foto-Club la Llagosta i DJ&Music.

Publicitat

Publicitat

Més notícies