Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Prop de 150 persones participen a la Diada de la Bicicleta

La Diada de la Bicicleta ha comptat avui amb la participació de prop de 150 persones. L’activitat, que s’emmarca en el programa de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible, ha tingut lloc pels carrers de la Llagosta. La marxa, que ja suma la 21a edició, estava organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració dels BTT Bikers de la Llagosta.

La jornada de la bicicletada popular a la nostra localitat ha començat i acabat al Parc Popular. Al llarg d’una hora, els participants, de totes les edats, han passat pels carrers de la Llagosta en una marxa no competitiva.“És una activitat molt bonica per inculcar als fills i filles fer esport”, ha dit el regidor d’Esports i Medi Ambient, Jordi Jiménez, que ha valorat positivament la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible.

Per la seva banda, els BTT Bikers de la Llagosta s’han mostrat satisfets amb la bicicletada i han animat a la ciutadania a seguir fent servir la bicicleta. “Al costat de la Llagosta hi ha uns camins increïbles, que no només en bicicleta es poden fer, els hem d’aprofitar”, ha dit el president dels BTT Bikers, Juan Antonio Cabezudo.

A l’arribada de la bicicletada al Parc Popular, l’Ajuntament ha ofert begudes i unes motxilles als participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies