Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

La Diada de la Bicicleta se celebrarà diumenge a la Llagosta

La Diada de la Bicicleta tindrà lloc diumenge amb sortida i arribada des del Parc Popular. L’activitat, que no necessita inscripció prèvia, tindrà el seu tret de sortida a les 10.30 h. La 21a edició de la Bicicletada popular està organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració dels BTT Bikers la Llagosta, i està dins del programa d’activitats de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible a la Llagosta.

El recorregut de l’activitat està adaptat per a totes les edats amb una hora màxima de trajecte. L’any passat, van participar unes 200 persones i enguany s’espera una xifra similar o superior. En acabar la Diada, hi haurà un obsequis per als participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies