Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Colla Gegantera participarà en una trobada francesa a Argeles-sur-mer

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà per tercera vegada a la Trobada Gegantera d’Argeles-sur-mer (França), que tindrà lloc diumenge i celebrarà la seva 14a edició. Gran part dels membres de la colla marxaran demà dissabte cap a terres franceses, tot i que ja hi ha alguns geganters de la nostra localitat que s’hi han desplaçat.

La plantada de la trobada gegantera d’Argeles-sur-mer tindrà lloc diumenge a les 9 h. A partir de les 10 h, es farà una cercavila pels carrers de la localitat francesa i, a les 13 h, hi ha previst un dinar entre les diverses colles que hi participen. “Les trobades a França són similars a les que fem a Catalunya. Tan sols canvien els horaris, que tot allà és més d’hora”, explica el cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín.

Publicitat

Publicitat

Més notícies