Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Borges – FS Unión Llagostense
El Fútbol Sala Unión Llagostense comença una nova temporada a la Lliga Nacional Catalana. El conjunt, que segueix dirigint José Manuel Poyato, vol començar amb bon peu la competició i buscarà la primera victòria a la pista del Borges. El duel tindrà lloc demà dissabte.

Lliçà de Vall – FS Unión Llagostense B
El segon equip amateur del Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà demà dissabte la primera jornada de la Primera Nacional a la pista del Lliçà de Vall. El filial, dirigit per Antonio Torrico, s’ha reforçat amb jugadors que pugen del juvenil.

CD la Concòrdia – Castelldefels
El sènior femení del CD la Concòrdia disputarà demà dissabte el quart partit de la pretemporada. L’equip de Javier Ruiz té un balanç de dues victòries i una derrota. El duel contra el Castelldefels tindrà lloc al CEM El Turó a les 19 h.

HANDBOL
 Vallag – Cerdanyola
L’Handbol Club Vallag jugarà demà dissabte un nou partit de pretemporada. Rebrà la visita del Cerdanyola. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Joventut Handbol masculí – Terrassa
El sènior masculí del Joventut Handbol jugarà el tercer amistós de pretemporada. El conjunt llagostenc rebrà diumenge a les 19 h al Pavelló Antonio García Robledo l’Handbol Terrassa.

Joventut Handbol femení – Montbui
El sènior femení del Joventut Handbol segueix de pretemporada. Diumenge, a les 17.30 h al Pavelló Antonio García Robledo, rebrà l’Handbol Montbui.

Trobada comarcal de minihandbol
La Llagosta acollirà demà dissabte, per segon any consecutiu, la Trobada comarcal de minihandbol, prèvia a l’inici de la competició que organitza el Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO). Està previst que participin uns 300 infants d’equips prebenjamí, benjamí i aleví vallesans. El Joventut Handbol la Llagosta organitza conjuntament amb el CEVO aquesta trobada.

FUTBOL
Penya Morera – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias defensarà el lideratge del grup sud de la Segona Divisió al camp de la Penya Morera. L’equip llagostenc vol sumar la segona victòria de la temporada i mantenir-se al primer lloc de la classificació. El duel tindrà lloc diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies