Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Judith Fernández fitxa per l’Alavés Gloriosas

Judith Fernández. Fotografia: Deportivo Alavés.

La futbolista de la Llagosta Judith Fernández jugarà aquesta temporada a l’Alavés Gloriosas. El club vitorià, que milita al grup segon de la Segona Divisió espanyola, va oficialitzar dimarts el fitxatge de Fernández.

La migcampista llagostenca arriba a l’Alavés Gloriosas després d’haver-se disputat dues jornades del campionat. L’equip vitorià té un balanç d’una derrota i un empat. Diumenge, la llagostenca podria debutar en la tercera jornada del campionat contra l’Eibar.

La llagostenca, de 21 anys, té una àmplia trajectòria esportiva després del seu passi per tres de les principals lligues europees. Fernández, que juga de migcampista, compta amb experiència al club francès del Trembley, a la Segona Divisió, i del Bristol, a la Primera Divisió d’Anglaterra. A més, ha format part d’altres clubs estatals com ara el FC Barcelona, el CD Sant Gabriel i el FC Levante Las Planas.

Publicitat

Publicitat

Més notícies