Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Llagosta tornarà a ser l’escenari de la Trobada comarcal de minihandbol

La Llagosta acollirà dissabte, per segon any consecutiu, la Trobada comarcal de minihandbol, prèvia a l’inici de la competició que organitza el Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO). Està previst que participin uns 300 infants d’equips prebenjamí, benjamí i aleví vallesans. El Joventut Handbol la Llagosta organitza conjuntament amb el CEVO aquesta trobada.

El matí començarà a les 9.15 h amb una sessió formativa per als àrbitres del CEVO que xiularan els partits de les lligues escolars comarcals que començaran en breu. Després de la part teòrica, els àrbitres posaran en pràctica els seus coneixements als partits que es jugaran durant el matí al Complex Esportiu Municipal El Turó i al pati nord de l’Escola Sagrada Família. El director esportiu del Joventut Handbol, Xavi Canalejas, ha destacat que “és la segona vegada que ho fem. El CEVO, que és qui organitza la competició, ha confiat novament en nosaltres i estem molt contents, ja que és una mostra que estem fent bé la feina.”

Partits per l’accés a Primera Catalana

D’altra banda, l’activitat dels conjunts de base del Joventut Handbol serà força intensa. A banda dels partits amistosos, el juvenil masculí B jugarà dos partits de la fase sector per accedir a Primera Catalana; divendres contra el Joventut Handbol Mataró B i dissabte contra el Sant Joan Despí B. L’altre conjunt que jugarà la fase sector d’accés a Primera Catalana serà l’infantil, que s’enfrontarà diumenge a l’OAR Gràcia B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies