Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia goleja el Sabadell en partit amistós

El sènior del CD la Concòrdia ha guanyat el segon partit seguit de la pretemporada. Les llagostenques van imposar-se el cap de setmana a la pista del Sabadell per 1 a 10.

Aquest era el tercer compromís de pretemporada del conjunt de la nostra localitat, que suposava la segona victòria. Contra el Sabadell, l’equip de Javier Ruiz va ser molt superior amb el paper destacat de Sonia Blanco, que va marcar tres gols. També van fer gol Clara, Ainhoa, Alma, Alba, Iris, Anna Domingo i Marta.

Fins ara, la Concòrdia ha jugat tres amistosos. El primer partit va ser una derrota contra la Penya Esplugues (1-4) i el segon una victòria contra el filial de la Penya Esplugues (8-1). El proper partit del conjunt llagostenc serà dissabte al CEM El Turó a partir de les 19 h contra el Castelldefels, que juga també a la Segona Divisió Nacional.

D’altra banda, l’exentrenador Iván Beas s’ha sumat al cos tècnic de Javier Ruiz per a aquesta temporada. Beas, que l’any passat va ser l’entrenador del sènior, farà tasques de delegat i de segon entrenador.

Publicitat

Publicitat

Més notícies