Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

El sènior femení del Joventut Handbol s’estrenarà contra el Tortosa a la primera jornada

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta jugarà la primera jornada de lliga a la Primera Catalana contra el Tortosa el 7 o 8 d’octubre al Pavelló Antonio García Robledo. La Federació Catalana d’Handbol va publicar divendres el calendari definitiu dels quatre grups de la categoria femenina.

L’equip de la nostra localitat, que jugarà al grup A, es trobarà també en la fase regular amb els tarragonins Ascó-Móra i Tarragona; i els barcelonins, Llavaneres-Caldes d’Estrac, Cerdanyola, Terrassa i Ràpid Cornellà.

La plantilla s’ha reforçat amb l’equip juvenil del club. Així, entre les dues plantilles, el sènior femení compta amb un total de 15 jugadores, tot i que en la categoria juvenil es queda sense equip. D’aquesta manera, a la banqueta hi haurà el tàndem format per Xavier Canalejas i Enric de Pablo.

Pel que fa als resultats de la pretemporada, el sènior femení va empatar diumenge contra el juvenil del Terrassa (31-31) i fa una setmana va guanyar el Vilanova del Camí. L’equip ha programat dos amistosos més contra Montbui i l’OAR Gràcia de Sabadell B.

Per la seva part, el sènior masculí, dirigit per Marc Puig, també ha començat la pretemporada. El cap de setmana va guanyar el segon amistós contra el Vilamajor per 33 a 21. Així, es va refer de la derrota de fa una setmana contra el Cardedeu per 20 a 35.

Publicitat

Publicitat

Més notícies