Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música començarà el curs el dimarts 26 de setembre

L’Escola Municipal de Música iniciarà les classes el proper 26 de setembre. Tot i això, les matriculacions encara estan obertes fins a cobrir les places lliures. Les persones interessades poden passar a demanar informació per la mateixa escola, situada a la tercera planta de Can Pelegrí.

Fins al moment, més de 90 alumnes cursaran algun dels estudis que ofereix l’Escola de Música. El responsable de comunicació de l’Escola Municipal de Música, Gerard Araiz, ha explicat que l’activitat més important del curs serà “la celebració dels 30 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música. Nosaltres col·laborarem com una de les escoles actives al concert d’aniversari”.

L’oferta formativa es manté respecte al curs passat, des de música i moviment per als infants de P4 fins a segon de Primària, així com per als infants amb necessitats educatives especials, formació bàsica per a infants a partir de segon de Primària fins a adults, llenguatge musical, coral i instruments.

L’oferta formativa del centre es complementa amb el programa Música a mida. En aquest cas hi ha classes d’instrument, llenguatge musical i les corals Petits Oxalaires, Oxalaires i Oxalà. A més, hi ha conjunts instrumentals per projectes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies