Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Dilluns comencen les inscripcions a les activitats per a persones grans que organitza l’Ajuntament

L’Ajuntament obrirà dilluns, 18 de setembre, el període d’inscripcions per participar a les activitats per a persones grans que es desenvoluparan durant el curs 2017-2018. Aquest tràmit es pot realitzar fins al 21 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La documentació cal recollir-la abans al Casal d’Avis.

Entre els cursos i tallers previstos hi ha entrenament de la memòria, taller d’acolorir mandales, grup de lectura, taller d’escriptura creativa, de dibuix i pintura, de treballs manuals, a més de teatre amb el grup l’Alegria de viure, gimnàstica i voluntariat per la llengua. Les activitats es faran al Casal d’Avis a partir del 2 d’octubre.

Totes les activitats són gratuïtes i tindran una periodicitat trimestral. El primer trimestre finalitzarà el 15 de desembre; el segon anirà del 8 de gener al 22 de març i el tercer, del 3 d’abril al 31 de maig. Les persones grans interessades a participar en alguna de les activitats han de recollir els formularis d’inscripció al Casal d’Avis i lliurar-los a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El període d’inscripció es farà del 18 al 22 de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies