Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults manté oberta la matriculació per a aquest curs 2017-2018

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta inicia aquesta setmana les seves activitats docents corresponents al curs 2017-2018. Tot i això, el centre encara manté obert el període de matriculació per a alguns dels estudis que ofereix.

Per matricular-se a l’Escola d’Adults de la Llagosta, les persones interessades s’han d’adreçar al centre, que es troba al número 20 del carrer de l’Estació. L’horari d’atenció és de 10 a 12.30 hores i de 17 a 20 hores.

La documentació necessària per poder matricular-se és una fotocòpia del DNI i, si es vol estudiar per obtenir el Graduat en Educació Secundària, cal portar també el llibre d’escolaritat o l’expedient de l’ESO.

Al Centre de Formació d’Adults de la Llagosta es poden estudiar cursos d’idiomes de català, castellà, anglès i francès; d’informàtica; el graduat en Educació Secundària; i instrumentals. També s’hi poden fer els cursos de preparació per a les proves d’accés per a la universitat per a majors de 25 anys i els cicles formatius de grau mitjà i superior.

Publicitat

Publicitat

Més notícies