Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El concurs fotogràfic #mobilitatlallagosta17 obre la Setmana de la Mobilitat a la nostra localitat

L’Ajuntament de la Llagosta se suma un any més a la celebració de la Setmana de la Mobilitat, que enguany s’escau del 16 al 22 de setembre. La primera activitat ja està en marxa. El Consistori ha convocat el Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2017.

Tothom que vulgui pot participar en aquest certamen. El concurs consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta #mobilitatlallagosta17.

Les fotografies hauran d’estar fetes a la Llagosta i incloure un element diferenciador i identificable del transport i la mobilitat sostenible que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants, com ara imatges de gent anant en bicicleta, en patinet, patins o amb fotos d’elements de la mobilitat sostenible.

Un jurat triarà les tres fotografies que consideri millors. Els premis del concurs consistiran en sopars o dinars que ofereixen els restaurants col·laboradors amb el certamen. El termini de publicació de les fotografies finalitza a les 24 hores del dia 25 de setembre.

La Setmana de la Mobilitat inclou altres activitats. El 22 de setembre es farà una Caminada popular pel costat del mar, concretament entre Montgat i Badalona. Les inscripcions es poden fer al Casal d’Avis. El diumenge 24 de setembre tindrà lloc la tradicional Bicicletada, amb la col·laboració dels BTT Bikers la Llagosta. La sortida i l’arribada de la marxa estaran situades al Parc Popular. Per participar en aquesta activitat, no cal inscripció prèvia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies