Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

David Puente i Diego Pedra guanyen el Concurs Estatal de Fotografia 2017

David Puente, de la Llagosta, i Diego Pedra, de Cornellà, han guanyat el dissetè Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta, organitzat pel Foto-Club la Llagosta. La fotografia de Pedra ha estat la millor de la categoria lliure i la de Puente, en la de la Llagosta. El veredicte va tenir lloc dijous a la sala polivalent del Centre Cultural.

A l’edició d’aquest 2017 s’han presentat 145 fotografies. D’aquestes, 100 han estat en la categoria lliure. El guanyador, Diego Pedra, ha presentat la fotografia Paseando entre muertos i ha guanyat 250 euros. Els altres premiats han estat José López amb Retrato en blanco (160 euros), i José Lara, Interiores (100 euros). També han rebut un diploma el quart classificat, Joan Miró, amb Montcada 64, i el cinquè, Toni Barbany, amb Espiadimonis Copulant.

En la categoria la Llagosta, s’han presentat 45 fotografies. El guanyador ha estat David Puente, membre del Foto-Club la Llagosta, amb Reflejos i s’ha emportat 120 euros. El podi local s’ha completat amb el segon lloc de Joan Serrano (75 euros) i el tercer, Jordi Ruiz amb Correfoc 2014 (50 euros). També han rebut un diploma el quart classificat, Antoni Boixadós, amb SIT, i el cinquè, Carlos Seisdedós, amb Plaça de la Sardana.

El Foto-Club la Llagosta farà una exposició d’una selecció del total de fotografies que es podran visitar des d’avui dimarts fins al 30 de setembre de les 18 a les 20 hores al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies