Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

Celebració de la Diada de Catalunya

La Llagosta ha celebrat avui la Diada amb l’acte institucional d’hissada de la senyera a l’Ajuntament i l’Homenatge a Catalunya, organitzat pel Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta en el marc de la programació de la Festa Major.

La hissada, amb la interpretació dels Segadors, ha tingut lloc poc a les 11.45 h amb la presència de regidors i regidores de tots els grups municipals, excepte el de Ciutadans, que, a l’igual que l’any passat, ja havia anunciat que no participaria en aquest acte, i el del Partit Popular. La hissada de la senyera ha anat a càrrec de representants de la Penya Blaugrana de la Llagosta i de la Coral Miranda. Un bon nombre de veïns han presenciat la hissada de la senyera.

Posteriorment, ha començat a la plaça d’Antoni Baqué una nova edició de l’Homenatge a Catalunya. En aquesta ocasió, hi participen el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, la Colla Gegantera de la Llagosta, l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta i l’Esbart SAnt Marçal de Cerdanyoa del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies