Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Seguiment informatiu especial de la Festa Major

Els treballadors del Departament de Comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta realitzaran, per segon any consecutiu, una cobertura especial de les activitats de la Festa Major per tal de mantenir informada a la població en tot moment. Durant els quatre dies, es faran publicacions a les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) així com al web municipal.

També, s’informarà amb notícies publicades al web del 08centvint i a les xarxes socials d’aquest mitjà d’informació de la nostra localitat (Facebook i Twitter). Per tal de facilitar el seguiment de les informacions publicades, es farà servir l’etiqueta #FMlaLlagosta2017. Es demana també a la ciutadania que faci ús d’aquesta etiqueta en qualsevol publicació a les xarxes socials relacionada amb la Festa Major 2017 de la Llagosta. Així serà més fàcil trobar tot el que hi hagi a les xarxes socials sobre la Festa gran de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies