Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Murga dedicarà la Cercavila canalla de demà dijous al trastorn de l’espectre autista

La Murga dedicarà aquest any la Cercavila canalla prèvia a la Festa Major a donar a conèixer el trastorn de l’espectre autista i recaptar fons per a la Fundació Els Xiprers, dedicada a atendre les necessitats de les persones diagnosticades d’autisme. La Cercavila tindrà lloc demà dijous a partir de les 22 h des de la plaça d’Antoni Baqué.

Com ja fa uns anys, la Murga ha iniciat una campanya per conscienciar la població sobre alguna síndrome que afecti a persones de la nostra població. Després de treballar per difondre que és l’ELA o la síndrome 5p-, aquest any, l’entitat ha decidit dedicar-la a l’autisme.

La Murga ja ha iniciat a través de les xarxes socials la promoció de la Cercavila canalla i ha creat diversos vídeos sobre l’autisme, especialment un dedicat a la Carol, una noia amb autisme de la nostra localitat. Tant durant la Cercavila com a les altres activitats de Festa Major que organitza la Murga, l’entitat oferirà la possibilitat de comprar un barret blau a canvi de la voluntat.

Un dels membres de la Murga, Pepe Monterrubio, ha recordat que tot el que es recapti es destinarà a la Fundació Els Xiprers, que és el centre ocupacional que atén la Carol. Monterrubio ha indicat que confia “que la gent respongui igual que altres anys. Tenim la sensació que la Llagosta ens coneix i que es bolca a totes les activitats que fem, cosa que agraïm molt”.

La Murga estarà divendres a la Cercavila de Festa Major i organitzarà la Rotonda Murga, a la cruïlla del carrer de l’Estació amb l’avinguda del Primer de Maig. Dissabte, organitzarà la Paella Popular; diumenge realitzarà la Diada infantil i el Concurs de truites i dilluns, 11 de setembre, portarà a terme la Murga tapa i el rom cremat de les havaneres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies