Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

La Concòrdia rebrà el Teldeportivo en la primera jornada de la lliga 2017-2018

El Club Deportivo la Concòrdia s’estrena aquesta temporada 2017-2018 a la Segona Divisió Nacional com a local contra el Teldeportivo. La primera jornada del campionat es jugarà el cap de setmana del 30 de setembre i de l’1 d’octubre. Aquesta temporada, l’equip llagostenc estrena nova etapa amb la direcció del nou tècnic, Javier Ruiz Liarte. L’objectiu del conjunt és no descendir i consolidar-se en la zona noble de la categoria.

El conjunt femení de la nostra localitat segueix militant una campanya més al segon grup de la segona màxima categoria estatal i la resta d’equips són Futsal Hispànic de Torrent, AECS l’Hospitalet, Esparreguera, Cervera, Vallirana, Femisport Palau, Castelldefells, Feme Castellón, Eixample, San Vicente-Hèrcules, Xaloc Alacant i FS Sabadell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies