Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense començarà la lliga a la pista del Borges

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense disputarà la primera jornada de lliga a la Nacional Catalana a la pista del Borges el 23 o el 24 de setembre. La Federació Catalana de Futbol Sala ja ha publicat el calendari de la màxima categoria catalana i el primer partit a casa dels llagostencs tindrà lloc el 30 de setembre o l’1 d’octubre contra el Ripoll.

La Unión Llagostense té com objectiu guanyar el campionat de lliga després de quedar en el primer lloc de la fase regular de la temporada passada i perdre el títol a la Final Four a Tiana. La resta d’equips del grup són Tiana, Padre Damián Sagrados Corazones, Montsant Sala 5, Dante, Porqueres, Alta Segarra, Ciutat Granollers, Betània Patmos Barcelona, Clot, Sagrerenc i Sansur.

El sènior A ja ha iniciat els entrenaments de la pretemporada i fins ara només ha fitxat només un jugador, José Muñoz, que torna a la disciplina després d’un any a les files de l’Handbol Club Vallag. A més, l’equip que enguany segueix dirigint José Manuel Poyato té dos jugadors a prova.

El sènior B iniciarà la lliga a la Primera Catalana, que és la segona màxima categoria, a la pista del Teià Futbol Cinc el 23 o 24 de setembre. L’equip seguirà sent dirigit per Antonio Torrico i l’objectiu és assolir la permanència amb comoditat. Fins ara, l’equip compta amb la incorporació de Dani Hernández i hi han pujat quatre jugadors del juvenil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies