Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El Centre de Formació d’Adults està en període de matriculacions

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta té obert fins dijous el període de matriculació de les preinscripcions per al curs 2017-2018. Un cop s’hagi fet aquest primer període de matriculació, a partir del 12 de setembre, s’obrirà un segon torn de matriculacions per a les places vacants dels diversos cursos del centre.

Per fer la matrícula, els interessats s’han d’adreçar al centre, que se situa al número 20 del carrer de l’Estació, en horari de matí, de 10 a 12.30 h, o de tarda, de 17 a 20 h. La documentació necessària és una fotocòpia del DNI i, si es vol estudiar per obtenir el Graduat en Educació Secundària, cal portar també el llibre d’escolaritat o l’expedient de l’ESO.

Al Centre de Formació d’Adults de la Llagosta es pot estudiar cursos d’idiomes de català, castellà, anglès i francès; d’informàtica; el graduat en Educació Secundària i instrumentals. També s’hi poden fer els cursos de preparació per a les proves d’accés per a la universitat per a majors de 25 anys i els cicles formatius de grau mitjà i superior.

Publicitat

Publicitat

Més notícies