Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Fins divendres es desenvolupen les activitats del casal del Joventut Handbol la Llagosta

Un total de 26 infants participen durant aquests dies al casal organitzat pel Joventut Handbol la Llagosta. Cinc monitors i monitores s’encarreguen de dirigir les activitats, que es realitzen principalment a l’Escola Sagrada Família. El casal es va iniciar divendres i es desenvoluparà fins al proper 8 de setembre.

A més d’activitats relacionades amb el món de l’handbol, els nois i noies que prenen part al casal també realitzen excursions, sortides a la piscina, tallers, jocs i, fins i tot, han passat una nit al centre. El director esportiu del Joventut Handbol, Xavier Canalejas, s’ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament del casal i ha indicat que “la resposta dels infants està sent molt bona davant dels canvis d’activitats que hem plantejat respecte a altres anys”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies