Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Avui s’aproven al ple les festes locals per al proper any

El Ple municipal aprovarà aquesta tarda el calendari de festes locals per al proper any 2018. L’equip de govern proposarà que siguin festius el dilluns 19 de març, Sant Josep, patró de la Llagosta, i el dilluns 10 de setembre, Festa Major.

Aquest serà el punt més destacat de l’ordre del dia de la sessió plenària ordinària que se celebrarà a partir de les set de la tarda. Al ple d’avui, també s’aprovaran les relacions de crèdits incobrables trameses per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

En ser un ple ordinari, acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió serà retransmesa en directe per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies