Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El 19 de març i el 10 de setembre, festes locals del 2018

El 19 de març i el 10 de setembre seran les dues festes locals de la Llagosta el 2018. Així hi ha acordat el Ple de l’Ajuntament de la Llagosta aquesta tarda en la sessió ordinària del juliol. La proposta ha estat aprovada per unanimitat.

La proposta de l’equip de govern ha estat acceptada perquè siguin festiu el dilluns 19 de març, festa patronal de Sant Josep, i el dilluns 10 de setembre, per Festa Major. «Ha estat un calendari consensuat amb els diferents col·legis i associacions de comerciants. Vam fer una proposta i va ser acceptada», ha dit l’alcalde, Óscar Sierra.

Al Ple també s’ha aprovat les relacions de crèdits incobrables trameses per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona amb un import conjunt de 34.804 euros. El punt va ser aprovat per unanimitat.

Escolta el podcast del ple ordinari al web de Ràdio la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies