Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Espai de Concerts 2017

L’Espai de Concerts, davant del Centre Cultural, tornarà a acollir alguns dels principals atractius musicals nocturns de la Festa Major de la nostra localitat. La música electrònica, els grups de versions i una sessió de karaoke copsaran l’atenció del públic. A més, durant el dia, també s’organitzaran en aquest espai diferents activitats familiars.

Divendres, a partir de les 23.30 h, serà el torn de la música de discoteca electrònica amb VIP’s Killing The Summer 2017, que vol ser una cita ineludible de la millor música del moment del tech-house, techno, house, dubstep i drum’n bass. Aquesta sessió, organitzada per l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIP’s, s’allargarà fins a les cinc de la matinada de dissabte.

Versión Imposible

Dissabte, tindrà lloc una nit musical més variada, amb la música del grup de rock i blues Psychopic Swamp a partir de les 23 hores. A les 0.30 h, actuarà la banda Versión Imposible en un dels actes més destacats de la Festa Major i, de 3 a 5 h, hi haurà música de DJ.

Diumenge, a les 23 h, serà el torn de la sessió All Star Karaoke, que convida a tothom a interpretar les cançons més conegudes del moment i els millors hits musicals amb música en viu. Tot seguit, a la 1 h, es farà un tribut al grup Extremoduro amb la banda de versions Bri, Bri, Bli, Bli. La nit acabarà amb música de DJ amb la Barraka Rock a partir de les 3 h.

Altres activitats

Diumenge, la colla dels Volats organitzarà una nova sessió de Free style. L’activitat començarà a les 12 h i està oberta a tothom que vulgui passar una bona estona ballant diferents estils moderns.

El dilluns de Festa Major, l’Espai de Concerts acollirà la festa de l’escuma amb el showman, pallasso i cantant Jordi Callau. L’animació s’iniciarà a les 12 h. El mateix dia, a les 22.30 h, es donarà a conèixer el veredicte final de l’Engreskada i, una hora més tard, tindrà lloc l’espectacle de fi de festa amb Agustín Jiménez i Luis Larrodera, l’acte estarà presentat per Mariona Bosch.

Publicitat

Publicitat

Més notícies