Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

Demà, es farà la segona captació de sang de l’any a la Llagosta

El Banc de Sang farà demà la segona captació de l’any a la Llagosta. Les persones que vulguin donar sang podran accedir a la unitat mòbil al matí, de les 10 a les 14 h, i  a la tarda, de les 17.30 a les 21.30 h. La unitat mòbil s’instal·larà al matí a l’avinguda de l’Onze de Setembre, a l’alçada dels carrers de Jaume Balmes i de la Florida, i a la tarda, a la plaça d’Antoni Baqué.

A la primera captació de sang d’aquest any, que es va fer al març a l’Escola Gilpe, es van aconseguir 35 donacions. Onze persones més no van poder donar per diversos motius i 21 persones es van apropar per primera vegada al Banc de Sang.

En aquella ocasió, només es va poder donar sang durant la tarda, així que els responsables del Banc de Sang esperen superar aquestes xifres durant la visita de demà dijous.

Publicitat

Publicitat

Més notícies