Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Engreskada 2017

L’Engreskada celebra aquesta Festa Major el seu cinquè aniversari. Les colles dels Volats i dels Saltats s’enfrontaran novament a un seguit de proves per fer-se amb el trofeu 2017. La competició té com a principal objectiu fer que tothom passi una bona estona i es faci més seva la Festa Gran de la nostra localitat.

Els Saltats i els Volats participaran divendres 8 de setembre en la Cercavila de Festa Major. Serà la primera prova de l’Engreskada. Les dues colles mostraran el resultat de la feina portada a terme durant aquests mesos en la que han qualificat com a prova més difícil d’aquest any. La rua s’iniciarà a les 20 h.

Dissabte, els grocs i la colla vermella (que enguany ha canviat al color negre) es veuran les cares en una prova que porta per nom Frozen Scenes. L’activitat tindrà lloc a les 22 h al Parc Popular.

Diumenge, les dues colles estan citades a les 16 h a la plaça de la Sardana per enfrontar-se al que s’ha anomenat Tienes + cuento k calleja.

El darrer dia de Festa Major, dilluns 11 de setembre, a les 19 h, començarà la tradicional panotxada, que enguany porta per nom Panoch The End, al carrer de les Escoles. Aquest mateix dia, a les 22.30 h, l’Engreskada donarà a conèixer quina colla s’emporta el trofeu aquest any. L’acte es farà a l’escenari de l’Espai de Concerts.

Altres activitats
Les dues colles també han preparat altres propostes per a aquesta Festa Major. Dissabte, els Volats organitzen, a partir de les 22 h, Red Dance. La colla convidar a ballar un Just Dance. Ho pots fer com a públic sense inscripció o com exhibició amb inscripció prèvia. Per tenir més informació, cal adreçar-se al correu electrònic volats.engrescada@gmail.com. L’activitat tindrà lloc a la plaça de la Sardana.

Diumenge, la colla dels Saltats té preparat el concurs de pintxos Tasta’m & salta, una rua popular pels bars que participen al concurs, que començarà a les 18 h des de la plaça d’Antoni Baqué. La venda de tiquets es fa al local de Saltats, al carrer de Sant Pau, 25, del 4 al 7 de setembre, de 17 a 21 h. El preu per a adults és de 12 euros (6 consumicions + 6 pintxos + 1 mocador + 1 xiulet) i l’infantil, sis euros (3 consumicions + 3 pintxos+ 1 xiulet). El consum de begudes alcohòliques està reservat als major de 18 anys.

Per últim, els Volats organitzaran dilluns, a partir de les 12 h, un nou Free style, obert a tothom que vulgui participar. Les persones que s’animin a ballar poden anar a l’Espai de Concerts de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies