Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El Vallag i el Joventut Handbol ja coneixen el calendari de la Tercera Catalana

El Joventut Handbol i el Vallag ja coneixen el seu calendari a la Tercera Catalana per a la temporada 2017-2018 després que la Federació Catalana d’Handbol l’hagi publicat. Mentre que el conjunt taronja es manté al grup A, l’equip vermell ha estat enquadrat al grup B després d’haver consumat el descens de categoria el curs passat. Així, els dos conjunts no s’enfrontaran en la fase regular de la competició.

El Joventut Handbol, que s’estrena en la categoria després de dos anys a la Segona Catalana, jugarà la primera jornada a la pista de l’Handbol Garbí B de Palafrugell el 30 de setembre. La resta de rivals al grup B són Santpedor, Fornells, Rubí, Esplugues C, Sant Llorenç-Sant Feliu B, Esplais, Poblenou C, la Salle Montcada B, Montgrí, Cerdanyola B, BCN Sants i Terrassa B. L’última jornada del Joventut Handbol serà a la seva pista contra el Montgrí el 22 d’abril.

L’Handbol Club Vallag, que la temporada passada va lluitar per pujar a la Segona Catalana, s’estrenarà en partit oficial l’1 d’octubre a la pista de l’Handbol Lleida Pardinyes Groc. La resta de rivals són Sant Just, Tortosa, Ascó, Alcarràs, Cardedeu, Torró d’Agramunt, Vilamajor, Vilanova, Escola Pia Granollers, Ribes, Vendrell i Molins de Rei-2015. L’última jornada de la fase regular serà a la pista del Sant Just el 22 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies