Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’equip Sorpresa guanya el Torneig de 24 hores del CD la Concòrdia

L’equip Sorpresa ha guanyat la sisena edició del Torneig de 24 hores de futbol sala del Club Deportivo la Concòrdia en imposar-se a la final contra el Superbebientes. El campionat va celebrar-se el cap de setmana al Pavelló Antonio García Robledo amb un total de deu equips.

En la final, el compromís va ser igualat però la fortuna de cara el gol va ser per al Sorpresa, que va guanyar per 3 a 0. A més, el millor porter del torneig va ser el dels campions, Izan. Pel que fa al màxim golejador, va ser Bernat, de l’equip finalista. “Ha estat un gran torneig. Llàstima que tan sols han jugat deu equips. Però el nivell de la final ha estat molt alt”, ha explicat el president del CD la Concòrdia, Antonio Rubio.

Publicitat

Publicitat

Més notícies