Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El Parc Popular acollirà avui l’òpera ‘Il Trovatore’ de Verdi

La Llagosta s’ha sumat enguany a la tercera edició de l’activitat Liceu a la Fresca, que impulsa el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Així, avui divendres es podrà veure l’òpera Il Trovatore, de Giuseppe Verdi, al Parc Popular a partir de les 22 h.

Aquesta activitat tindrà lloc el mateix divendres a 166 municipis de tota Espanya, que retransmetran en directe la nova producció d’Il Trovatore de Verdi a espais públics i a la fresca. Es tracta de la primera vegada que el Liceu expandeix el seu projecte a tot l’Estat, incrementant en un 37,1% la participació de municipis respecte a l’edició anterior

D’aquesta manera, el Parc Popular acollirà gratuïtament la versió Il Trovatore, de Giuseppe Verdi, que ha preparat el director d’escena Joan Anton Rechi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies