Dijous, 09 febrer 2023
7.8 C
La Llagosta

Demà dissabte, es projectarà ‘Rogue One’, d’Star Wars, a la plaça de la Sardana

La plaça de la Sardana és l’espai on es projectaran aquest estiu les dues pel·lícules del Cinema a la Fresca, que ofereix l’Ajuntament de la Llagosta amb el programa Viu l’Estiu! La primera pel·lícula que es projectarà serà Rogue One: una historia de Star Wars, que tindrà lloc demà dissabte a partir de les 22 h.

Aquesta pel·lícula de ciència ficció es va estrenar el 16 de desembre de 2016 i explica els esdeveniments de la saga d’Star Wars, tot just abans de la trilogia original. Rogue One és la primera pel·lícula d’un spin-off d’Star Wars, que tindrà dues pel·lícules més.

La propera sessió del Cinema a la Fresca tindrà lloc el 5 d’agost amb la pel·lícula ¡Canta!, de Garth Jennings i Cristophe Lourdele.

Publicitat

Publicitat

Més notícies