Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia presenta tres dels quatre fitxatges

El Club Deportivo la Concòrdia va presentar dimarts tres de les quatre cares noves de la temporada 2017-2018. L’acte va tenir lloc a la pista del CEM El Turó, que va servir per fer una trobada amb les membres de la plantilla llagostenca.

Durant l’acte, el president del club, Antonio Rubio, va poder conversar amb tres dels quatre fitxatges: l’ala-tanca Ainhoa i les ala-pivots Anna Domingo i Alba. A més, es van fer les fotografies amb la samarreta de la Concòrdia i, posteriorment, van reunir-se amb la directora esportiva, Iris Gutiérrez, que segueix compaginant aquesta faceta amb la de jugadora.

La direcció esportiva també ha incorporat la pivot Ságrida Vivancos Tosti, que no va poder assistir-hi. Totes quatre jugadores van jugar la temporada passada al Rubí, de la Primera Divisió Nacional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies