Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

La Colla Gegantera fa un bon balanç de les trobades del cap de setmana

Les gegantes, a Planoles.

Unes quaranta persones van participar el cap de setmana passat a les jornades de convivència que la Colla Gegantera de la Llagosta va fer a la comarca del Ripollès. Durant l’estada, l’entitat va participar també a dues trobades: dissabte, a Planoles i diumenge, a Ribes de Freser.

La Colla Gegantera va tancar així la seva activitat abans de l’aturada per vacances del mes d’agost. En tornar, la colla desenvoluparà nombreses activitats entorn a la Festa Major de la Llagosta i la Diada de Catalunya. El cap de la Colla, Pablo Martín, ha indicat que “ha estat una experiència que podíem tornar a repetir, tant a nivell de la convivència que hem viscut com de les dues trobades”.

Dissabte, a Planoles, l’entitat va participar a la trobada gegantera d’aquesta localitat pirinenca amb altres colles geganteres, com ara les de Balsareny, Callús, Lloret de Mar, Sant Adrià de Besòs, Sant Esteve de Palautordera, Sant Llorenç d’Hortons, Vilassar de Dalt i Ribes de Freser. Finalment, diumenge, va ser el torn de la trobada de Ribes de Freser, amb una multitudinària presència de públic i la participació de 21 colles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies