Diumenge, 01 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

Finalitza el setè Campus Antonio García Robledo

La setena edició del Campus d’Handbol Antonio García Robledo ha comptat amb 132 infants d’entre 7 i 16 anys. L’activitat ha tingut lloc en dos torns a la casa de colònies El Company, de Vilanova de Sau, del 2 al 15 de juliol.

Durant les dues setmanes del Campus, no només s’han fet entrenaments d’handbol sinó altres activitats lúdiques, com ara senderisme, piragüisme o piscina. “Ha estat una edició molt especial. Aquest any, els infants ho han viscut d’una manera molt intensa i nosaltres també. Això ens dona forces per preparar l’edició del proper any”, destaca Antonio García Robledo.

A banda d’Antonio García Robledo, com a jugador professional, també hi havia entrenadors de renom, com ara Robert Cuesta, que és l’entrenador del sènior femení del BM Granollers i forma part del cos tècnic de la selecció espanyola femenina. També han pres part altres jugadors o tècnics de la Lliga Asobal..

Comença amb el Bucarest
Avui dimecres, Antonio García Robledo ja es troba a Bucarest, a Romania, per iniciar el primer entrenament amb el seu nou equip, el Bucarest. L’objectiu de l’equip on ara juga l’esportista de la nostra localitat és lluitar per guanyar la lliga i la copa nacional de Romania. “El club vol fer arribar la secció masculina al mateix nivell que la femenina, que és campiona d’Europa. Això encara queda molt lluny, però per aquest motiu enguany han fitxat tants jugadors”, destaca García Robledo del seu nou repte professional.

Fins ara, l’esportista llagostenc ha jugat al Balonmano Granollers, club on es va formar,  l’Ademar de Lleó, al París Saint-Germain francès, al Pick Szeged d’Hongria, al KIF Kolding de Copenhaguen i al Futbol Club Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies