Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Participació llagostenca al Torneig d’handbol sorra de Mataró

Miguel Chica. Fotografia: Manolo Chica.

El llagostenc Miguel Chica va imposar-se a les categories infantil i cadet del campionat d’handbol sorra que va tenir lloc el cap de setmana a Mataró. Chica va participar amb el club Midgard CHP, que està format majoritàriament amb jugadors del BM la Roca.

En la final infantil, l’equip de l’esportista llagostenc va imposar-se al Pepperoni a les dues parts; mentre que, en cadet, l’equip del Midgard va empatar contra l’HK i va haver de guanyar en la tanda de penals. En la categoria cadet, Miguel Chica va ser escollit jugador més valuós del campionat.

Un dels equips del JHLL Arena. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

D’altra banda, el Joventut Handbol la Llagosta va participar amb el seu club d’handbol sorra al torneig de Mataró, el JHLL Arena. El club llagostenc va participar amb tres equips femenins, l’infantil, el sènior i el juvenil. Aquests dos últims van fer-ho en la categoria absoluta. Els tres equips es van quedar a la fase de grups del campionat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies