Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament farà demà un tractament fitosanitari dels plàtans i palmeres del municipi

L’Ajuntament de la Llagosta realitzarà demà, entre les 22 i les 6 hores, un tractament fitosanitari contra la plaga del tigre del plàtan i el morrut de les palmeres. L’empresa encarregada dels treballs és Alemany Fitosanitaris. Segons informa el Consistori, aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata. Com a mesura de precaució, es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent.

Les zones en les quals s’actuarà són:
Av. de l’Onze de Setembre, plaça de la Sardana, plaça d’Anne Frank, Parc Popular, plaça de l’Escorxador, c. de la Riera Seca, c. de Frederica Montseny, c. del Montseny, plaça de la Masia, plaça de les Cultures, passeig del Pintor Sert, c. de Sant Pau, c. del Doctor Fleming, c. de l’Estació, plaça de Cirera Voltà i INS Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies