Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Elifaz García accepta entrenar el CE la Llagosta

Elifaz García “Lifu”.

Elifaz García Lifu, de 37 anys i veí de Ripollet, és el nou entrenador del primer equip del CE la Llagosta. El tècnic afronta el repte de formar un nou amateur al Camp Municipal Joan Gelabert amb la continuïtat tan sols de set jugadors respecte a la temporada anterior. Així, l’equip comptarà amb uns 13 o 14 jugadors nous per formar una plantilla amb una vintena de membres.

Elifaz García pren el relleu d’Humberto Velasco, que va acabar la seva trajectòria a la Llagosta en concloure la temporada 2016-2017. “Hem de formar un nou equip amateur, que destacarà per la joventut dels jugadors. Gran part d’ells provénen d’equips juvenils”, admet Lifu, que remarca: “volem recuperar jugadors de la Llagosta que van marxar amb l’objectiu d’omplir el camp amb aficionats del poble”.

L’objectiu de cara el curs 2017-2018 és formar “un equip competitiu i a la segona volta veurem on estem, que és quan s’hi juguen les coses els equips”, explica García. El tècnic va entrenar aquesta temporada l’infantil B del CE la Llagosta i fa dues temporades, l’equip juvenil. La passada temporada també va ser l’entrenador de porters del Pajaril, de la Tercera Catalana.

L’equip començarà la pretemporada l’última setmana d’agost, tot i que aquesta data podria modificar-se perquè encara la Federació Catalana de Futbol no ha publicat el calendari de la Quarta Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies